Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w piórka, dodajemy czosnek pokrojony w drobną kostkę i podsmażamy na oliwie z oliwek w garnku o grubym dnie.

Nastepnie dolewamy 1 litr wody, 2 kostki rosołowe i przyprawy. Dusimy wszystko 20 minut.

Nakładamy po porcji na głęboki talerz, na środek sypiemy garść grzanek i drobno starty żółty ser (może być ostry) i gotowe!

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ja do takiej zupy dodaję podsmażone kawałki szynki lub boczku, pychotka!
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszna ta zupka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    muszę wyprubować
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna zupka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię zupę cebulową,a dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !