Sposób przygotowania

Włoszczyznę oczyścić, opłukać. Wraz z kurczakiem włożyć do rondla, zalać 2l wody. Dodać sól, pieprz do smaku, gotować ok. 40min. Wyjąć mięso i warzywa, wywar przecedzić, rozpuścić w nim żelatynę. Mięso i marchewki z włoszczyzny rozdrobnić, groszek osączyć, włożyć do foremek, całość zalać wywarem. Włożyć do lodówki na 3-4h.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo dobre
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    warto spróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    uwielbiam, często robię na imprezki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !