Sposób przygotowania

Z pomidorów ściąć wierzchy, wydrążyć, posiekać miąższ. Dodać go do twarogu wraz z mlekiem, posiekaną cebulą i koperkiem, doprawić do smaku. Można też dodać ulubione zioła. Nadziać twarożkiem pomidory, przykryć i ułożyć ozdabiając sałatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w sezonie moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny przepis na obecne upały
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jak ładnie,tak kolorowo:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szkoda,że juz swoich pomidorków nie mam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !