Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z bialych warzyw

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pietruszka 1 sztuka
seler 1/2 sztuki
ziemniaki 500 g
kalafior 1/2 sztuki
oliwa
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z bialych warzyw

Ziemniaki, pietruszkę i seler ugotować razem, kalafiora oddzielnie. Warzywa zmiksować. Dodać sól, pieprz. Przed podaniem skropić oliwą z oliwek

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasiax18 11.05.2012 21:46
dobre
smakoszek 10.05.2012 16:35
ciekawe:)
manaika 01.04.2012 22:06
pyszne
basia70 12.03.2011 17:17
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak