Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bób z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dwie szklanki pieczarek
olej do smażenia
szczypta ntymianku
sól, pieprz doi smaku
bób 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Bób z pieczarkami

Bób gotujemy w osolonej wodzie do miękkości i obieramy z łupinek. Pieczarki dusimy na oleju, pokrojone w paseczki. Łączymy oba warzywa, dodajemy troche oleju od smażenia pieczarek, posypujemy tymiankiem, solą i pieprzem. MOżna jeść na ciepło i na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 18.01.2013 11:08
bobu z pieczarkami nie jadłam
ben-ka 18.01.2013 09:33
tak jeszcze nie jadłam.
angelika14 08.11.2011 16:03
oj zgłodniałam od samego patrzenia
caroline1983 19.07.2011 20:05
bób to ja moge jeść w każdej postaci :)
Barbara40 05.05.2011 17:33
Ciekawe !
matii6 13.01.2011 19:22
fajny pomysł,,
alaaa 23.10.2010 16:07
z bobu nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak