Sposób przygotowania

Bób gotujemy w osolonej wodzie do miękkości i obieramy z łupinek. Pieczarki dusimy na oleju, pokrojone w paseczki. Łączymy oba warzywa, dodajemy troche oleju od smażenia pieczarek, posypujemy tymiankiem, solą i pieprzem. MOżna jeść na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z bobu nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajny pomysł,,
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Ciekawe !
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bób to ja moge jeść w każdej postaci :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj zgłodniałam od samego patrzenia
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze nie jadłam.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bobu z pieczarkami nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !