Sposób przygotowania

Wszystkie składniki posiekać i zagnieść z nich ciasto. Odstawić je na godzinkę w chłodnym miejscu. Rozwałkować placek 0,5 cm. Pokrajać je na paski o długości 10 cm. Skręcić jak spiralki. Blachę posmarować tłuszczem i oprószyć mąką. Położyć spiralki a ich powierzchnię posmarować białkiem, posypać kminkiem. Piec w 200 st C przez 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Musi fajnie wyglądać i pewnie tak samo smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !