Sposób przygotowania

Twaróg zemleć, wymieszać z solą, pieprzem, olejem oraz z drobno pokrojonym szczypiorkiem.Ugotować jajka i pozostawić same białka. Na każdą połówkę białka nałożyć kulkę twarożku, posypać lekko papryką. Z żółtego sera pokroić cieniutkie słupki i wkłuć jako kolce w kulki twarogowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pomysłowe :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    BARDZO FAJNE,CZEKAMY NA FOTKI!
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    może być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !