Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 500 g
bułka czerstwa 2 szt
mleko 2% 0,5 szkl
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek
jaja 2 szt
cebula biała 1 szt
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone

Bułki namoczyć w mleku, odcisnąć i dodać do mięsa. Cebulę podsmażyć na patelni na złoty kolor dodać do mięsa reszte składników i wyrobić ciasto. Uformować kotlety i obtoczyć w tartej bułce. usmażyć

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 04.02.2013 19:36
ekstra
Miki 25.03.2012 23:10
mniam
Ewa95 01.10.2011 13:10
mniam
Justyna Jussstiii 17.09.2011 14:10
super
Marta98 04.05.2011 20:27
super
marcia71 16.04.2011 01:57
ja nie daje mleka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak