Sposób przygotowania

Bułki namoczyć w mleku, odcisnąć i dodać do mięsa. Cebulę podsmażyć na patelni na złoty kolor dodać do mięsa reszte składników i wyrobić ciasto. Uformować kotlety i obtoczyć w tartej bułce. usmażyć

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja nie daje mleka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !