Sposób przygotowania

Do mięsa dodajemy odciśniętą z mleka bułkę, jajko, pokrojoną cebulę, sól, pieprz ziołowy i czarny. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 1,5. Wyrabiamy kotleciki, obtaczamy je w bułce tartej. Smażymy na gorącym oleju z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mini fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tez takie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takie na jeden kęs ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    w sam raz na przekąskę
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię mini
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię mielone
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Obiad z takimi na talerzu to uczta.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Obiad z takimi na talerzu to uczta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie małe mielone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !