Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MINI MIELONE

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg.
jajko 1
cebula 1
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: MINI MIELONE

Do mięsa dodajemy odciśniętą z mleka bułkę, jajko, pokrojoną cebulę, sól, pieprz ziołowy i czarny. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 1,5. Wyrabiamy kotleciki, obtaczamy je w bułce tartej. Smażymy na gorącym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 15.02.2011 23:21
Lubię takie małe mielone
MAR3STA 15.01.2011 18:03
smaczne!
sofciak 10.01.2011 17:37
Obiad z takimi na talerzu to uczta.
sofciak 10.01.2011 17:37
Obiad z takimi na talerzu to uczta.
Ewelina47 29.11.2010 10:09
lubię mielone
Emilia21 21.11.2010 13:01
pycha
Emilia21 21.11.2010 13:01
pycha
Margo1 10.11.2010 09:44
też robiłam
misia53 09.11.2010 21:46
Lubię mini
kuklik 08.11.2010 17:04
w sam raz na przekąskę
Natalia/tubisiek 25.10.2010 08:47
takie na jeden kęs ;)
gacopierz23 24.10.2010 14:29
tez takie lubię
Goya 23.10.2010 10:38
mini fajnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak