Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie trujkaty z kurkami i serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
kurki blanszowane 1 kg
ser 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie trujkaty z kurkami i serem

Ciasto rozwalkowujemy, wycinamy niewielkie kwadraty, kurki kroimy podsmażamy przyprawiamy sola i pieprzem, kurkami napełniamy kwadraty posypujemy serem składamy tak aby powstały trujkąty zlepiamy boki pieczemy 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malcik111 08.02.2012 22:17
uwielbiam kurki pod każda postacią, a najbardziej w jajecznicy:) wypróbuje przy najbliższej okazji w sezonie przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak