Sposób przygotowania

składniki dobrze wymieszać
dodać cukier waniliowy
łyżką nabieramy i wrzucamy do wrzącej wody osolonej Następnie przesmażmy masło ewentualnie margaryne z bułeczką tartą Kluchy jak wypływaja na wierzch wyjmujemy łyzką cedzakową polewamy bułeczką i posypujemy cukrem są wyśmienite sa miękkie i pyszne!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Joanna/AAAsiAAA9

    nie powiem,ale ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    No coś takiego ! Natychmiast do wypróbowania ! :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawy przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    warto sprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !