Sposób przygotowania

Brzoskwinie osączamy, kroimy na mniejsze cząstki. Żółtka ubijamy na parze z cukrem i winem. Krem nakładamy do pucharów, układamy na nim cząstki brzoskwiń i wiśnie. Układamy czekoladę, polewamy deser likierem, posypujemy kawą. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    aż ślinka cieknie ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    przepis brzmi super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    chętnie by się zjadło
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Na 100% pyszne tylko....te surowe żółtka:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe ...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !