Sposób przygotowania

Pierś kurczaka umyć, wysuszyć, natrzeć solą i obłożyć tymiankiem. Delikatnie naciąć kieszeń na farsz. Koper włoski pokroić w cienkie paseczki, odrobinę posolić. Zetrzeć ser, wymieszać z tymiankiem, dodać koper. Nadzienie włożyć do kurczaka. Gotować na parze 25-30 minut. Przeciśnięty czosnek wymieszać z jogurtem, którym polewamy po przekrojeniu mięso.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    interesujący
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Brzmi naprawdę genialnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    brzmi świetnie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    musi byc przepyszny
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    musi byc przepyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !