Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

miodówka Basi

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 0,5l,
miód 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: miodówka Basi

Miód podgrzać w naczyniu z gorącą wodą. Przelać do butelki 1l i uzupełnić spirytusem. Mieszać do rozpuszczenia, a potem przez około 2 tyg. co 6 godzin.Podawać w szkle takim jak na likier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak