Sposób przygotowania

Jeśli użyjemy świeżych owoców typu jabłka czy gruszki to trzeba je wcześniej przygotować np. posypać cynamonem, cukrem, poddusić w garnuszku. Jeśli natomiast używamy owoców z puszki typu ananasy czy brzoskwinie wówczas kroimy je tylko w kostkę. Ja użyłam jabłek, gruszek i brzoskwiń. Ciasto francuskie delikatnie rozwałkowujmy następnie kroimy je na dowolne kształty i pieczemy. Po ostudzeniu wykładamy dżem a na to owoce a następnie kremówkę ubitą z cukrem waniliowym w razie konieczności z cukrem pudrem na sztywno. Całość oprószamy kakao.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląda fajnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na szybki wypiek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !