Sposób przygotowania

Filety pokroic na mniejsze kawałki. Jajko rozbełtać, przyprawić sola i pieprzem. Panierowac rybe w jajku i smazyć na zloty kolor na patelni.
Polać sosem tatarskim każdy kawałek ryby, gotowym lub zrobic świezy sos.

Sos tatarski:
3 łyżki majonezu, maly jogurt naturalny, ogórki konserowe pokroic w kostke, dodać koper i 2 zabki czosnku. Wymieszać razem, odstawic do lodówki zeby sie przegryzlo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    uwielbiam lososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    może być
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wydaje sie smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !