Sposób przygotowania

Rybę osuszamy, kroimy na połówki, polewamy cytryną, przyprawiamy solą, odstawiamy.
Marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, por pokroić w krążki, zalewamy szklanką wody dodajemy łyżeczkę kucharka, gotujemy do miękkości, odcedzamy, ostudzamy. Pikle kroimy na mniejsze kawałki (mogą być inne:)

przepis na pikle:
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/36060/pikle-imprezowe-.html

Mieszamy wszystko razem z groszkiem, dodajemy ketchup.

Rybę panierujemy w mące, smażymy na rozgrzanym oleju. W pojemniku układamy połowę warzyw, następnie usmażoną rybę i przykrywamy kołderką warzyw. Podajemy na zimno. Pychotka!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne jedzonko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pysznie przygotowana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !