Sposób przygotowania

Filety z mintaja oproszyć sola i pieprzem. Potem panierować w jajku i sezamie. Smazyć na zloty kolor na patelni.
Podawać z surówką i chlebem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    Proste danie wyglada ladnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    o ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połaczenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Fajny pomysł, tylko w składnikach zabrakło soli i sezamu :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !