Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana kaszanka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 60 dkg
cebula 3 sztuki
jabłka 3 sztuki
czosnek 4 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana kaszanka

Kaszankę podzielić na cztery porcje.
Jabłka umyć, nie obierać, pokroić na ćwiartki.
Wydrążyć gniazda nasienne.
Cebulę pokroić w krążki.
Z czosnku usunąć osłonkę.
Przygotować cztery kawałki folii aluminiowej, na każdej ułożyć porcję kaszanki, jabłka, cebulę i czosnek.
Kaszankę posypać pieprzem ziołowym i majerankiem.
Całość zawinąć, zostawiając mały otwór w górnej części
Piec na grillu około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 19.01.2012 13:38
bardzo dobra
rakow2
rakow2 02.01.2012 16:07
bardzo lubię
ajres 18.06.2011 19:08
lubie taka
annagebalska 15.06.2011 08:42
mniam
Iwona51
Iwona51 08.05.2011 21:08
pycha
agogo2 10.04.2011 22:16
pyszna
rzenia15 21.01.2011 12:02
uwielbiam
Margo1 18.09.2010 11:00
świetna jest w smaku
lucyna15
lucyna15 23.05.2010 10:29
PYCHA !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak