Sposób przygotowania

Kaszankę podzielić na cztery porcje.
Jabłka umyć, nie obierać, pokroić na ćwiartki.
Wydrążyć gniazda nasienne.
Cebulę pokroić w krążki.
Z czosnku usunąć osłonkę.
Przygotować cztery kawałki folii aluminiowej, na każdej ułożyć porcję kaszanki, jabłka, cebulę i czosnek.
Kaszankę posypać pieprzem ziołowym i majerankiem.
Całość zawinąć, zostawiając mały otwór w górnej części
Piec na grillu około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    PYCHA !
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna jest w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    lubie taka
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !