Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w śmietanie

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
pieczarki marynowane 1 słoiczek
masło 5 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana 18 proc 1/2 szklanki
cebula biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w śmietanie

Pieczarki świerze i marynowane pokroić w plasterki, a cebulę w kostkę i smażyć wszystko na maśle ok.10 min. Doprawić solą i pieprzem. Pod koniec smażenia dodać śmietanę i chwilkę podgotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 24.06.2012 20:56
fantastyczne
ziutula
ziutula 06.06.2012 22:14
lubię takie pieczarki do tostów
caroline1983 02.05.2012 13:14
nigdy nie łączyłam pieczarek surowych z marynowanymi, ale wyglada ciekawie
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]
Żaneta1 20.03.2012 14:50
super;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak