Sposób przygotowania

Pieczarki świerze i marynowane pokroić w plasterki, a cebulę w kostkę i smażyć wszystko na maśle ok.10 min. Doprawić solą i pieprzem. Pod koniec smażenia dodać śmietanę i chwilkę podgotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    uwielbiam pieczarki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię pieczarki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakoś nie łączę pieczarek surowych z marynowanymi a to ciekawe połączenie może być.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pieczarki są dobre do wszystkiego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące zestawienie, świeżych pieczarek z marynowanymi...ciekawe jak to smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ciekawe, warte wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    robię podobnie lecz nie dodaję pieczarek marynowanych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To jest to!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawe zestawienie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    uwielbiam pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam tak przyrządzone pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniaaaam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe połaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    nigdy nie łączyłam pieczarek surowych z marynowanymi, ale wyglada ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie pieczarki do tostów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !