Sposób przygotowania

Sałaty opłucz i osusz, gruszki pokrój na kawałki. Skrop je sokiem z cytryny, bo szybko ciemnieją. Ułóż na talerzach, posyp ziarnami słonecznika i wiórkami parmezanu. Musztardę połącz z miodem i octem, wlej oliwę, dokładnie wymieszaj. Polej sałatkę, posyp listkami natki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    takiej jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    ~MNiam !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawa, smaczna i zdrowiutka sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !