Sposób przygotowania

Pokrojoną pekinkę polewamy oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, doprawiamy pieprzem oraz solą. Odstawiamy na 30 min. Startą na dużych oczkach marchew, pokrojoną czerwoną paprykę oraz ogórki łączymy z kapustą. Wszystko razem mieszamy. Dowolnie do sałatki dodać można także koper. Życzę smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszna :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie się prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Piękne zdjęcia Pani posiada.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    o jak kolorowo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    super! i bez majonezu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię taką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !