Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. 1/2 sztuki pora kroimy w krążki, podsmażamy z kaszą na oliwie, solimy. W każdym plastrze schabu nacinamy głęboką kieszonkę, mięso delikatnie rozbijamy oprószamy przyprawami i faszerujemy, spiąć wykałaczkami. Doprawić do smaku według gustu, smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron. Sos robimy następująco: 1/2 pora pokroić w krążki i wsypać do rosołu, włożyć schab wraz z tłuszczem, dusić około 20 minut, sos zagęścić mąką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !