Sposób przygotowania

Filety po oczyszczeniu kroimy w kostkę, solimy i obtaczamy w mące, smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Paprykę, ogórki i kukurydzę osączamy, dwa pierwsze składniki kroimy w kostkę, cebulę obieramy i kroimy w talarki. W 1.25 litrze wody gotujemy ketchup, koncentrat pomidorowy, cukier, ocet i olej przez około 5 minut. Rybę, paprykę, kukurydzę, ogórki i cebulę kolejno układamy warstwami, zalewamy wrzącą zalewą, odstawiamy do wystygnięcia, a następnie wkładamy na 8 godzin do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musi byc smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !