Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkowac.Włożyc do
garnka z odrobiną wody.Gotujemy
ok.20 min.Stopic,słoninkę.
Obrac jabłko, zetrzec na tarce i
wrzucic do kapusty.Wymieszac.
Zrobic zasmażkę na tej roztopionej
słonince,dodac niecałą łykę mąki.
Dodac do kapusty,przyprawiamy octem,
solą i trochę cukru.Trochę poddusic
na małym ogniu.Można dodac dwie
podsmażone cebule.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    emila3

    surowki,samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniusia - robię podobną :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja dodaję jeszcze śliwki węgierki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to jest super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybka w przygotowaniu i smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !