Sposób przygotowania

Przygotowane kotlety delikatnie rozbijamy. Jajka łączymy z przyprawami (kucharek, pieprz czarny, ziołowy). Każdy kotlet kolejno obtaczamy w mące, jajku, bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ale wolę filety z kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    tradycyjnie przyrządzone są najsmaczniejsze :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mój niedzielny przysmak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko suróweczka i pyszne jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Lubie to :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne mięsko!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !