Sposób przygotowania

Żeberka porcjuję , myję . Każdą porcję nacieram przyprawami i smażę na maśle z pokrojoną cebulką. Gdy już się troszkę podsmaży na patelni i poddusi, puści cały smaczek to wrzucam do litrowego wywaru z kostki razem z tym sosem na patelni razem z cebulką. Również dodaje przyprawy , listka , sól, pieprz. I gotujemy do miękkości. Na koniec zagęszczamy wodą z mąką.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Pyszny obiad i smaczny
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Pyszny obiad i smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zgadzam się, że pyszny! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super sosik wychodzi
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    lubię żeberka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    obiad rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    dobreńkie ))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !