Sposób przygotowania

Kaszankę pokroić w talarki, cukinię w kostkę, wrzucić na patelnię, podgrzewać, poprószyć cynamonem i majerankiem, smażyć ok 10 min mieszając, by danie było gorące ale cukinia jeszcze chrupka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiej kaszanki jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    trzeba sprobowac bo jeszcze takiej nie jadlem
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kaszanki jeszcze tak nie łączyłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawe połączenie - warto spróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Rozumiem, że calvados /w składnikach/ to cukinia ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    Renata tak - niestety juz nie mogę edytowac :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !