Sposób przygotowania

Podsmażyć kurczaka na dobrze rozgrzanej oliwie przez 10 minut a po tym czasie zmniejszyć ogień i smażyć kolejne 10 min. Wyjąć kurczaka z patelni. Wrzucić na nią pokrojoną w kostkę cebulę, pokrojone cieniutko marchewki i selera. Kiey cebula zmięknie dodać wodę, ciecierzycę, karczochy, sok z cytryny i pieprz. Zagotować, na tym ułożyć kurczaka i gotować jeszcze przez 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    trzeba wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    uwielbiam takie smaki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !