Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placek z galaretka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopty okrągłe 1 op.
margaryna 1 kostka
mleko 0,5 litra
budyń 2 op.
brzoskwinie w puszce
rodzynki
czekolada mleczna tabliczka
galaretka cytrynowa 2 op.

Przepis i sposób przygotowania na: Placek z galaretka

Margarynę utrzeć z ugotowanym , chłodnym budyniem. Do kremu dodac pokrojone brzoskwinie , rodzynki czekolade pokrojoną w male kosteczki. Galaretki rozpuścic w 0,5 l wody. Blaszkę wyłożyć biszkoptami , posmarować kremem i zalać gęstniejącą galaretką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandraa 11.08.2012 17:19
ekstra
wolochski 06.05.2012 23:35
świetne
iwona332 21.03.2011 11:34
super
teresa18 10.03.2011 20:53
pyszne
Mati13 24.02.2011 14:40
super
Izabela28 12.12.2010 12:49
Pychotka:)
kuklik 17.11.2010 12:47
zrobiłam i już go nie ma
m1monika 14.11.2010 13:45
pyszny :-)
MAR3STA 09.11.2010 18:34
znakomity!
kuklik 25.10.2010 10:39
bomba
marta0906 22.10.2010 15:41
Można też go zrobić na zwykłym biszkopcie. :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak