Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z ugotowanym , chłodnym budyniem. Do kremu dodac pokrojone brzoskwinie , rodzynki czekolade pokrojoną w male kosteczki. Galaretki rozpuścic w 0,5 l wody. Blaszkę wyłożyć biszkoptami , posmarować kremem i zalać gęstniejącą galaretką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Można też go zrobić na zwykłym biszkopcie. :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomity!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zrobiłam i już go nie ma
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pychotka:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !