Sposób przygotowania

Mleko i przecier oziębić w lodówce. Ogórki i pomidory umyć. Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórek, pokroić w plasterki. Zsiadłe mleko lub kefir połączyć z przecierem ubijając trzepaczką, dodać posiekany koperek i pokrojone pomidory, przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem. Wyłożyć na talerze. Ogórki obrać, pokroić w plasterki. DO każdej porcji chłodnika włożyć odpowiednią ilość ogórków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !