Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry. Rozbić tłuczkiem, posypać przyprawami, obtoczyć w jajku potem w panierce. Czynność tę powtórzyć dwa razy. Usmażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    mmm...grubaski :D :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam.........
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    zjadłbym
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !