Sposób przygotowania

Kalafiora poporcjować następnie uparować lub ugotować. Gdy ostygnie obtoczyć w jajku i tartej bułce. Obsmażyc na rumiany kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takiego kalafiorka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ja też uwielbiam!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    PYSZOTKA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    o Boże jak ja uwielbiam takiego kalafiorka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !