Sposób przygotowania

Cytryny sparzyć, pokroić każdą na 8 części, poukładać ciasno w słoiku, zasypać solą, zalać wrzątkiem i zakręcić słoik. Marynata jest gotowa po miesiącu. Najlepiej komponuje się z mięsami, warto pamiętać aby po wyjęciu ze słoika cytryny na pół godziny zamoczyć w zimnej wodzie - mogą okazać się za słone.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    fajne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musze wyprobowac ten przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawe
  • 5
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 5
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe czy to jest dobre,,
  • 5
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe rzeczywiscie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !