Sposób przygotowania

Kaszę ugotować. Mięso oczyszczone i pokrojone w plastry podsmażyć,oprószyć grubo zmielonym pieprzem i solą.Dodać czosnek, cebulę w piórkach i dusić kilka min.Podlać sosem(wymieszanym z ok2szklankami wody),poddusić,doprawić do smaku majerankiem i kolorowym pieprzem.Podawać z kaszą:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    można zamienić kaszę gryczaną na jęczmienną ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    wszystko można,zależy od gustu;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiej karkówki jeszcze nie jadłam ale musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !