Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot-dog

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 4 szt
bułki hotdofowe 4 szt
Cebulka smażona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Hot-dog

Do naciętej bułki wkładamy parówkę, posypujemy startym serem żółtym. Pieczemy w piekarniku na ok. 175 stopniach, aż się ser rozpuści. Dodajemy dodatki - kethup, musztarda, majonez wedle uznania posypujemy prażoną cebulą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 01.08.2013 08:52
Rewelacyjne hot-dogi :)
Rybciia 28.05.2013 12:27
bardzo lubię :-)
kuklik 13.08.2012 17:26
domowe najlepsze
Robert10 19.07.2011 09:31
też takie robimy
Tika4444 22.03.2011 07:25
pycha
jolaxa 10.01.2011 16:00
mmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak