Sposób przygotowania

Do naciętej bułki wkładamy parówkę, posypujemy startym serem żółtym. Pieczemy w piekarniku na ok. 175 stopniach, aż się ser rozpuści. Dodajemy dodatki - kethup, musztarda, majonez wedle uznania posypujemy prażoną cebulą

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmm
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    też takie robimy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    domowe najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Rewelacyjne hot-dogi :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !