Sposób przygotowania

Kalafior ugotować w osolonej wodzie.Ugotowany kalafior ostudzić i rozdrobnić i wrzucić do miski.Dodać 4 łyżki bułki tartej,1 jajko,1 łyżeczkę pieprzu ziołowego,1 łyżeczkę przyprawy do bigosu,do smaku kucharka i soli.Wszystko ugnieść,uformować kotlety i obtoczyć je w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju na średnim ogniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    ja tez je lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę takie zrobić :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Uwielbiam kalafiora pod każdą postacią
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !