Sposób przygotowania

Mielone wyrabiamy z jajkiem, bułką tartą i przyprawami. Formujemy klopsy i gotujemy w przecierze pomidorowym przyprawionym lekko warzywkiem. Na koniec zaciągamy śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Lubię pulpeciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    ładnie wygląda!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    i jako dodatek ryż
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mój mąż uwielbia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wyborne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !