Sposób przygotowania

Marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać jajko roztrzepane z cukrem, olej, mąkę z proszkiem, wodę gazowaną i dokładnie wymieszać. Wstawić w małym pojemniku do kuchenki mikrofalowej na 600 W na około 5 min.
Taki placek można zrobić na piknik lub drugie śniadanie poza domem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ale wymyśliłaś:) od lat mam przepis na ciasto marchwiowe i nigdy go nie robiłam ale Twoja wersja jest bardzo interesująca.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowe,jadłam ciasto marchwiowe ale ciemne,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo zaskakujący przepisik, wypróbuję
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajna ,szybka przegryzka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mnie się też podoba:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !