Sposób przygotowania

Czerwona kapustę należy pozbawić zewnętrznych liści i poszatkować ją bardzo drobno lub zetrzeć na jarzynówce. Ja użyłam do tego robota kuchennego. Poszatkowaną lub startą kapustę skropić delikatnie sokiem z cytryny, następnie oprószyć solą oraz pieprzem. Dodać majonez i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetna surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Robię taką i cudownie smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    cała moja rodzinka bardzo lubi ten rodzaj surówki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam czerwoną kapustę, ale bym teraz zjadła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !