Sposób przygotowania

Ugotować wywar z kostką rosołową. Buraki - połowę pokroić i ugotować w małej ilości wody, a drugą połowę poszatkować i wrzucić do wywaru. Włoszczyznę poszatkować i też wrzucić do wywaru, ziemniaki pokroić w kostkę i też dodać, fasolę i pokrojona kapustę włoska. Wywar z osobno gotowanych buraków wlać do wszystkiego. Dołożyć przecier pomidorowy, pogotować. Na koniec dodać śmietanę. Doprawić do smaku Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ja również nak robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !