Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, wydrążyć środki. Tuńczyka osączyć z zalewy, rozdrobić widelcem, żółtka posikać, wymieszać z tuńczykiem. Ser i cebulę pokroić w drobną kostkę i połączyć z resztą. Doprawić pieprzem, wymieszać. Dodać majonez, śmietanę wymieszać i nakładać do pozostałych z jajek białek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Chyba sobie jutro taką zrobię, apetyczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetna ta pasta!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna i prosta
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam mniam :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Brzmi bardzo smakowicie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam pasty jajeczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    ciekawe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    treściwe i niewątpliwie smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !