Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Karczek umyć i osuszyć. Przygotować mieszankę (papryka ostra, słodka, czosnek mielony, kucharek, zioła np. bazylia , tymianek oregano, dobra jest tez marynata staropolska, troszkę oleju i tak przygotowana marynata posmarować mięso z każdej strony. Pozostawić co najmniej na ok 3 godz., może być nawet cała noc , im dłużej tym mięso jest bardziej kruche i aromatyczne. Piec w piekarniku w rękawie ok 2 godz. Podawać do ziemniaczków lub wg uznania. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka leci na sam widok
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !