Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić na małe kawałki i z cebulą pokrojoną w kostkę podsmażyć na maśle. Podlać wodą, kodać kostkę rosołową, przyprawy i gotować ok. 10 min. Śmietanę rozmieszać z mąką i zaprawić sos. Dodać pokrojoną natkę pietruszki. Makaron świderki ugotować do miękkości ok. 10 min. i podawać polany sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też taki robię ,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    aranka

    Ja równiez taki robie,bardzo lubie !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pycha,lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię takie danie bo bardzo lubię makaron:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste i pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie i co ważne szybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam pieczarkowe sosy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka125

    Pycha!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    też bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    świetny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    szybki obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    też lubię !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !