Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki czosnkowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki z ziarekami zbóż 2 sztuki
czosne\\ 4 ząbki
masło 20 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki czosnkowe

Najpierw roznieść 2 ząbki czosnku pozostałe 2 pokroić w cienkie plasterki.Bułki przekroić wzdłuż na pół i posmarować je masłem i rozgniecionym czosnkiem.Plasterki czosnku wetknąć w połówki bułki.Połówki bułek upiec w rozgrzanym piekarniku aby były chrupiące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 09.03.2012 14:53
bardzo fajne
Margo1 07.05.2011 09:25
super bułeczki
matii6 26.10.2010 19:32
pyszne,,
alaaa 22.10.2010 15:32
lubię takie bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak